Carpaccio de Carbassó amb Pesto Vermell



Ingredients: (per a 4 persones)

PER A L'AMANIDA:
1 carbassó petit i tendre
panses i pinyons

PER A L'AMANIMENT:
1 gra d'all
75g de parmesà ratllat
4 tomàquets secs
2dl (un got gros) d'oli d'oliva verge extra
pebre negre mòlt

Procediment:

Posa l'oli, el formatge, l'all pelat, els tomàquets i un pols de pebre al got de la batedora.
Redueix-ho a bona potència fins a obtenir una salsa cremosa i emulsionada. Reserva-la a la nevera.
Talla les puntes al carbassó i fes-lo a rodanxes de 2mm.
Emplata'l amb gràcia, rega'l amb la salsa i esquitxa'l amb panses i pinyons.

Consideracions:

Empra pinyó del país, sense torrar. Val la pena la inversió perquè cap altre t'aportarà tanta frescor i aroma.
Si remulles les panses una estoneta en aigua tèbia seran més sucoses.
Converteix aquesta amanida en un entrant o un aperitiu per a dipejar!
Només has de servirles rodanxes de carbassó en una safateta, la salsa en bol al mig de la taula i dos bols petits amb les panses i els pinyons per separat.

Repiula aquesta recepta
Vés a:
  • »Receptari
  • »Inici