2 albergínies grans i carnoses
2 cuixes grans d'ànec confitat
»Maionesa perfumada amb wasabi al gust
un grapadet de pinyons del país
100g de formatge ratllat
oli d'oliva verge extra
Talla les puntes a les albergínies. Obre-les verticalment per la meitat.
Fes uns talls en diagonal per la banda de la carn, mirant de no trencar la pell.
Unta-les amb oli d'oliva verge extra i escaliva-les 30min al forn, per la banda dels talls, a 200°.
Deixa-les refredar totalment. Extreu la polpa, conservant les pells.
Remulla els pinyons 30 minuts.
Neteja les cuixes de greix, pell i os. Esmicola la carn.
Mescla la polpa d'albergínia amb el confit i els pinyons escorreguts. Lliga-ho amb la maionesa de wasabi.
Farceix les pells d'albergínia, empolvora amb el formatge i gratina.
A taula tot seguit!
Una manera diferent de consumir ànec confitat i de fer unes albergínies farcides molt fàcils i delicioses.