Conill amb Cervesa



Ingredients: (per a 4 persones)



un conill tallat per a rostir junt amb el seu fetge
un got gros de cervesa
1 ceba en juliana prima
2 cullerades de bona salsa de tomàquet casolana
3 grans d'all pelats i sense el cor
1 got petit d'oli d'oliva verge extra
sal i pebre negre mòlt

Procediment:

Enrosseix suaument el fetge del conill en una cassola amb l'oli.
Matxuca'l al morter junt amb els alls i un pessic de sal.
Salpebra el conill i enrosseix-lo al mateix oli. Reserva'l.
Sofregeix la ceba suaument, fins que sigui rossa i tendra.
Torna el conill a la cassola. Afegeix-li la picada i la cervesa.
Tapa'l a mitges. Ccou-lo fins que sigui tendre i la cervesa s'hagi evaporat quasi totalment.
Rectifica'l de sal. incorpora-li la salsa de tomàquet.
Fes-li una volta i a taula ben calent.

Consideracions:

Si el fetge és gros, en tindràs prou amb la meitat.
Pots enriquir la picada amb un grapadet d'avellanes o ametlles torrades i un carquinyoli.
Afegeix una mica d'aigua només si cal.

Repiula aquesta recepta
Vés a: