Ensaladilla de Musclos



Ingredients:



2kg de musclos de roca
1dl de bon cava o vi blanc
»Maionesa perfumada amb vinagre
2 patates vermelles mitjanes
pebre blanc mòlt

Procediment:

Cou les patates amb pell, al vapor.
Neteja els musclos. Obre'ls amb el cava en una cassola a foc viu. Escorre'ls, elimina les valves i deixa'ls refredar.
Redueix el líquid de cocció fins que esdevingui xaropós. Deixa'l refredar.
Mescla 2 cullerades de reducció amb la maionesa i dona-li un toc de pebre.
Fes les patates a rodanxes primes. Lliga els musclos amb la maionesa.
Posa l'ensaladilla al centre d'una plata de vidre amb les rodanxes de patata al voltant.

Consideracions:

Uns daus minúsculs de carbassó mesclats a l'ensaladilla aportaran frescor i un toc cruixent interessant.

Repiula aquesta recepta
Vés a: