Cigrons amb Sípia Bruta



Ingredients: (per a 4 persones)



750g de cigrons cuits (i el suc de coure'ls)
una sípia bruta de 500g (sense la tinta, sense pelar i amb la melsa apart)
1 ceba en juliana prima
1 pebrot vermell a dauets
3 tomacons madurs ratllats
4 grans d'all (pelats, sense el cor i laminats)
una mica de pebre vermell dolç
un got petit d'oli d'oliva verge extra
sal



Procediment:



Daura la sípia (a daus) i la melsa en un cassó amb l'oli a foc alegre
Afegeix-li l'all, la ceba i el pebrot, tot junt. Sofregeix-ho fins que sigui ben tou.
Incorpora el tomàquet. Deixa evaporar l'aigua i concentrar el sofregit.
Afegeix el pebre vermell, remena ràpidament i aboca el brou.
Deixa que bulli 15 minuts.
Incorpora els cigrons. Deixa-ho bullir 10 minuts més abans de servir-ho.



Consideracions:



Pots afegir una picada al plat per a conferir-li més intensitat.
Si has comprat els cigrons cuits, empra brou de peix o verdures.
A última hora pots obrir uns berberetxos a la planxa o saltar unes gambes que pots afegir al guisat.



Repiula aquesta recepta


Vés a: