Cireres madures, brillants i fermes!


Clafotís de Cireres



Ingredients: (per a 4 persones)



1 làmina de pasta brisa o trencada
500g de cireres
125g de farina d'ametlla crua
125g de mantega en punt de pomada
100g de sucre de coco
2 ous molt frescos
un rajolinet de Kirsch

Procediment:

En un bol, munta els ous amb el sucre fins que facin escuma.
Incorpora'ls la mantega, la farina d'ametlla i el Kirsch, batent suaument.
Espinyola les cireres i afegeix-les a la crema anterior.
Escalfa el forn a 160°.
Folra un motlle desmuntable de 22cm amb la pasta brisa i cou-la de 12 a 15 minuts.
Omple-la amb la crema i cou el clafotís de 30 a 40 minuts.
Punxa'l amb un escuradents abans de desenfornar-lo. Ha de sortir net, tot i que aquest pastís resulta molt humit i cremós.

Consideracions:

Fes-lo amb la fruita que més de gust et vingui: préssec, pera i mòra, pruna, maduixa, etc.

Repiula aquesta recepta
Vés a: