Sorbet de Poma Verda



Ingredients: (per a 4 persones)



mig kilo de pomes verdes
100g de sucre de coco
1dl (got petit) d'aigua
el suc filtrar de mitja llima o llimona

Procediment:

Bull l'aigua i el sucre 4 minuts, remenant de tant en tant. Deixa-ho refredar.
Pela les pomes, enretira el cor, fes-les a daus petits i impregna-les amb el suc de llimona.
Redueix-les a crema junt amb l'almívar.
Omple un recipient amb el sorbet i posa'l al congelador.
Remena'l cada hora per ajudar a que la congelació sigui uniforme.
Serveixlo en copes petites de vidre.

Consideracions:

El suc de llimona evita que la poma es torni lletja i s'ennegreixi.
Pots variar la quantitat d'almívar i fer-lo més dolç si trobes que és massa àcid.
Per servir el sorbet són ideals les culleres que es fan servir per a treure boles de gelat.
Si l'has fet al matí i el serviràs al vespre, segur que es congelarà més del que seria recomanable per a un sorbet. Treu-lo del congelador 1 hora abans per tal que agafi aquella textura tan característica de neu tova semicongelada. MMMMMMM!!!!!!!

Repiula aquesta recepta
Vés a: