Canapès, dips, llesquetes, broquetes, minicassoletes, croquetes, arrebossats variats, pasta de full farcida etc, tot de petit format, fred i calent.
Els entrants poden ser freds o calents: dips, croquetes, caragols, coulants, ensalades, quiches, empanades, mousses, bavareses, ous durs farcits, pebrots del piquillo i tomàquets farcits variats, coques i tapes, tot per a compartir.
A les amanides en trobaràs de fredes i de tèbies, amb tot tipus d'ingredients: patata, llegum, peix, pasta, arròs, etc.
A l'apartat de sopes i cremes n'hi ha de fredes, calentes, de verdures, de llegum, d'arròs, amb peix, etc. També trobaràs aquí els gaspatxos i altres plats similars.
Aquí tens arrossos deliciosos de tota mena: cremosos, secs, de muntanya, amb verdures, amb carn, amb peix, amb conill, etc.
La pasta es porta bé amb tothom: verdura, carn i peix, en el format que vulguis, senzilla o farcida.
Dels més senzills i bàsics als més complicats i contundents, de cullera o de forquilla: pèsols amb pernil, faves a la catalana o fesolets amb tripa de bacallà. Fot cullerada!
El comodí! Els ous els pots trobar en formats molt diversos: truita, ferrats, remenats, escaldats, al bany maria, al plat, durs amb beixamel, etc.
Si vola, a la cassola! L'apartat d'aviram recull receptes molt variades, tant de forma com de contingut: guatlles, ànec, pollastre, pollastró, gall dindi, etc. i tot això com? ... al forn, a la cassola, amb salsa, etc.
A les carns pots trobar plats amb bou i vedella, conill i llebre, xai i cabrit, porc i algo de senglar. I els menuts ... també!
El peix i el marisc van de la mà en aquest apartat.
Als guarniments et proposo una pila de complements per a cada plat: anelles de ceba, carxofa arrebossada, seques saltades, etc. Remena!
Les salses no necessiten gaires presentacions: apren a fer un bon romesco, un allioli o una salsa de carxofes.
De postres en pots trobar unes quantes. Decideix les que més et convinguin, segons el temps, les ganes i el pressupost: trufes variades, sorbet de poma verda, mousse de torró, volovan de fruites amb xocolata calenta, etc.
Des de l'orxata fins el còctel de ratafia, begudes per a qualsevol hora i àpat.
Benvinguts al Rebost a tots els panarres: pita, brioix, panet d'espelta ... pasta per a empanada, pizza, per a coca ...
Aquesta secció, pensada per als diumenges al vespre, quan un ja no té gaires ganes d'embrancar-se a cuinar i s'han de consumir les restes de la setmana, ofereix un grapat de pizzes, entrepans i sandvitxos aptes per a la recapte.