Gaspatxo de Síndria amb Llagostins



Ingredients: (per a 4 persones)



2k de síndria pelada i neta de llavors
12 llagostins ben frescos
100g de farina d'ametlla crua
2 grans d'all
1dl d'oli d'oliva verge extra (un got petit)
0,3dl de bon vinagre de Xerès (la tercera part del got petit)
pebre blanc mòlt i sal

Procediment:

Redueix a suc la síndria, excepte una mica amb la que faràs dauets per a decorar.
Pela i lamina els alls. Confita'ls suaument en l'oli 5min. Reserva'n una mica per a saltar els llagostins.
Mescla perfectament el suc de síndria amb l'oli confitat amb els alls, el vinagre i la farina d'ametlla.
Pela els llagostins. Salta'ls ràpidament en l'oli que has reservat.
Emplata'ls calents junt amb els daus de síndria. Rega els entrebancs amb el gaspatxo i a taula.

Consideracions:

Depenent de l'espessor que cerquis hauràs d'afegir més farina d'ametlla.

Repiula aquesta recepta
Vés a: